Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meghosszabbítottuk az "Eger Élővilága poszterpályázat" beküldési határidejét!!!

2014.10.05

A poszterpályázat elbírálására október 12-ig kerül sor, az eredményeket és a kiállítás részleteit itt (és a FB-oldalunkon) fogjuk feltüntetni, valamint érdeklődhetnek a bukk@mme.hu e-mail címen is! Türelmüket köszönjük!

Kedves barátaink!

Poszterpályázatot hirdetünk “Eger élővilága” címmel óvodás, általános iskolás és középiskolás korosztályok részére! 
Várunk minden olyan alkotást, mely esztétikailag és szakmailag is értékelhető, díjazzuk a kreativitást és a sokoldalúságot. Célunk, hogy Eger lakossága kiemelkedően jól ismerje közvetlen természeti környezetét. 
A poszteren a versenyző minimum 3 növény- és állatfajt köteles bemutatni saját fotóival, illetve rajzaival illusztrálva az összeállított listáról kiválasztva, és az általa gyűjtött szöveggel. A poszteren nem csak szakmai szöveg szerepelhet, hanem akár versrészlet, vagy más idézet is.A pályaművekből a legjobbak kiállításra kerülnek! A 3 korosztály 3-3 nyertese tárgyi díjazásban részesül!
A munkák hátoldalára kérjük ráírni a mű címét, az alkotó nevét, korát, óvodája vagy iskolája nevét, osztályát!
(Az előírt feladatok természetesen fiatalabb gyerekek esetében enyhíthetőek és felnőttek, ismerősök segítsége is megengedett mind a fényképek, mind a szöveg gyűjtése terén, valamint bármilyen kreatív megoldást is szívesen fogadunk!)

A poszter legyen: 100*70-es, fehér triplex karton (nem muszáj a fényes oldalát használni, lehet a másikat is)
Használható technikák: ceruzarajz, zsírkréta, vízfesték, grafit, színes ceruza, tus, tinta, szén, festék.. stb.
A szöveg: Max. 1 A/4-es oldal, amit szét lehet osztani/vágni a fajok között
Saját készítésű képek: max 6 db, mindegy milyen méret / nyomtatás

Választható növényfajok:
fehér here, nagy útifű, mezei katáng, gyermekláncfű, pipacs, vérehulló fecskefű, piros árvacsalán, széleslevelű gyékény, kökény, páfrányfenyő, tiszafa, erdei fenyő, mezei juhar, vadgesztenye, kocsányos tölgy

Választható állatfajok: 
földigiliszta, éti csiga, nagy szarvasbogár, sávos szitakötő, nappali pávaszem, zöld varangy, fali gyík, vízisikló, fekete rigó, széncinege, erdei pinty, fehér gólya, tőkés réce, keleti sün, nyest


Beküldési határidő: 2014. június 2. – 2014. október 5.

A verseny eredményeiről és a kiállítás helyéről a honlapon, valamint a Facebook oldalunkon adunk tájékoztatást a beküldési határidő lejárta utáni napokban!

A művek beküldhetők postán az MME Bükki Helyi csoport részére, (levelezési cím: 3300 Eger, Sánc u.6.), vagy leadhatók személyesen is. ( Bükki Nemzeti Park Igazgatóság épület )
Ahol iskola, vagy nagyobb csoport pályáz, személyesen is ki tudunk menni az összegyűjtött művekért!

A postai úton benyújtott pályaművekre írják rá az ELÉRHETŐSÉGÜKET, valamint, hogy: „Korompai Tamás részére”,  személyes beadás esetén pedig szintén Őt keressék az Igazgatóságon! 
További információ kérhető Hák Flórától a bukk@mme.hu email címen!

 

 

letoltes.jpg